2013年10月23日 星期三

許亦妮新仔口味重 許亦妮,MF,




許亦妮新仔 Andrew,上週被影到揸住架價值 430萬嘅法拉利接許亦妮機。當時男嘅就黑曬面、女嘅就好風騷,畫面搞笑。《蘋果日報》圖片

FBI

許亦妮新仔口味重

一向目標為本嘅許亦妮( Whitney),由選美期間已被爆𠝹仔無數,早排《 FACE》亦影過佢同霍啟剛老死、富三代詹勝約會,就知佢姣功了得。

上週被爆同太陽集團高層盧啟邦( Andrew)撻着,原來呢位 Andrew嘅異性緣都唔比 Whitney弱,溝女史原來好強㗎喎!最近就有二五喺 fb發現唔少 Andrew嘅攬女相,二五當然第一時間畀 FBI過目啦,其中佢對一位肥妹嘅態度特別親暱,有殺錯冇放過,同 Whitney好啱 key啦!

Andrew同呢位身材略肥嘅女伴玩得特別癲, FBI就收到二五傳嚟二人多張夜蒲親密相,睇得出 Andrew真係好受女性歡迎。

Andrew做得太陽娛樂高層,當然大把圈中 friend,除咗黃百鳴,佢仲同徐子淇老公李家誠前度 Deon玩得埋。



鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...