2018年2月3日 星期六

華姐:人妻大解放 岑麗香低胸透視晒長腿 __,華姐,岑麗香,

怕唔怕老公呷醋先!?無綫藝人岑麗香今晚悉心打扮出席《2018國際中華小姐競選》盛會,一襲金色低胸晚裝、大露背加透視效果盡騷長腿,相當吸睛!受訪時記者笑 ...


怕唔怕老公呷醋先!?


無綫藝人岑麗香今晚悉心打扮出席《2018國際中華小姐競選》盛會,一襲金色低胸晚裝、大露背加透視效果盡騷長腿,相當吸睛!受訪時記者笑她最性感,她答說:「唔係呀,佳麗會着三點式嘛,我裏面係一件頭泳衣款,況且我擔任評判,成晚坐低嘅,唔算太性感啫。(同老公去完馬爾代夫,人妻大解放?)其實係我訂咗條裙未到,呢條裙係造型師幫手搵嘅。試身嗰時幾舒服,估唔到嚟現場咁多人望,搞到我有啲緊張。(老公睇過?)我有傳相畀佢睇,着衫啫,彼此都有信心嘅,我覺得佢都會覺得OK囉。」雖然天氣寒冷,香香則表示晚裝內有貼暖包,十分溫暖。

另一人妻李亞男同樣「大解放」,中門大開兼Deep V大晒事業線,不過因趕入場,未有停步受訪。

----------------------------

東網巨星開咗ig喇,大家快啲follow

https://goo.gl/KGuo2N


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!