2019年8月19日 星期一

馬國明:同油面講Bye Bye!馬國明扮靚迎接新戀情 __,馬國明,

馬國明做好準備,扮靚靚迎接新戀情。藝人馬國明早前爆出女友黃心穎「偷食」人夫許志安,出軌事件震撼全城,雖然事後他處處為心穎護航,但暗示已把女方「降呢」為 ...


馬國明做好準備,扮靚靚迎接新戀情。


藝人馬國明早前爆出女友黃心穎「偷食」人夫許志安,出軌事件震撼全城,雖然事後他處處為心穎護航,但暗示已把女方「降呢」為朋友,首證情已逝。回復單身的他與唐詩詠在劇集《白色強人》飾演情侶,深受觀眾歡迎,不少網民期望兩人戲假情真,奈何一直是好「兄妹」。

回春醒神晒

為保靚樣隨時迎接新戀情,甩拖的馬國明勤力做Facial扮靚。日前不用開工的他,下午約2時駕車離開太古城寓所,冒雨前往銅鑼灣的美容院。一身全黑打扮兼戴上帽的他,甫下車見記者在場即一臉愕然,見他滿面油光,隨即頭耷耷把帽拉低,幾乎連眼都遮埋,並急急腳步入𨋢上樓。

兩小時後,扮完靚的馬國明心情明顯好轉不少,皮膚變得光滑終於有面見人,即時成個人醒晒神,主動向鏡頭笑笑口,邊行邊揮手任影唔嬲,期間他幾乎撞到天花吊下來的指示牌,幸好極速烏身避開。

---------------

立即參加「賞您睇」: https://tinyurl.com/y2e6pmwk

Click下面粒掣,儲on.cc coins!機票、家電、超市禮券、過萬份獎品等緊你。




來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...