2013年11月11日 星期一

人物誌:汪峰遭前妻斥不忠




人物誌:汪峰遭前妻斥不忠



■網上流傳汪峰與葛薈婕及女兒合照。互聯網圖片

章子怡新歡、42歲的汪峰是內地搖滾歌手及音樂創作人,今年因與張惠妹、庾澄慶及那英擔任《中國好聲音》第二季導師而為港人認識。

汪峰曾有過兩段婚姻,第一位妻子是內地體育節目主持人齊丹,二人於03年結婚,惜婚姻僅維持一年。04年汪峰戀上18歲內地名模葛薈婕,更創作《我如此愛你》一曲贈對方,同年葛薈婕為他誕下女兒小蘋果,但二人未有結婚便分手。大前年汪峰與內地女生康作如結婚,並誕下女兒汪璟怡,但女兒出生不久,康作如即在微博爆料指汪峰不忠並提出離婚。



逢周五隨《蘋果日報》附送嘅時尚美容雜誌《add》雖然早已派完;

拎唔到書嘅朋友,可以上番《add》嘅官網 http://add.appledaily.com睇番足本網上版,除咗有專訪外,仲有好多時裝靚嘢睇!



鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...