2014年1月12日 星期日

Cammi黐頭芒曬愛 Cammi,

video


Cammi黐頭芒曬愛

走出EDC回憶 Cammi高調曬愛

陳冠希日前在Instagram曬跟女友洪文安咀相,他的𡃁模舊愛謝芷蕙(Cammi)昨午也貼上跟新歡頭貼頭親暱相,她還留言:「In love。」現年18歲的Cammi急不及待曬命,宣佈沐浴在愛河。

Cammi昨接受電話訪問,她大方承認:「係呀,我同男朋友交往咗半年,大家穩定咗就公開,佢啱啱讀完書,大我一、兩年,男友𠵱家跟屋企人學做生意,佢唔係圈中人,我唔想講太多佢嘅嘢。」Cammi早前跟男友到日本旅行,問到是否預支蜜月?她說:「同行仲有其他朋友。」Cammi表示已帶男友見家長,父母對他讚不絕口。問到Cammi給男友幾分?她說:「95分,我希望佢係我最後一個男朋友,每個女仔都憧憬結婚。」

採訪:望舒



■Cammi直認與男友交往半年,已見家長。

互聯網圖片

戲裡戲外,話題最強,立即收睇《動戲場》:

extra/list/



鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...