2014年2月11日 星期二

張智霖爆靚靚裸泳 靚靚,張智霖,BKD_S,袁詠儀,

video


張智霖爆靚靚裸泳

Chilam爆全家齊影裸照:一家三口裸泳

張智霖(Chilam)昨日到商台宣傳新碟,剛跟家人去完馬爾代夫度假的他,直言於當地裸泳:「我同囝囝日日裸泳,𠵱家好驚阿靚(袁詠儀)會唔見電話,阿靚都有裸泳,但我冇影低,唔夠膽。」Chilam表示今年將再舉行個唱,而個唱服飾會由國際知名的時裝設計師為他包辦:「我會飛去比利時同佢見面,情人節會喺當地過,應該會同埋阿靚去,因為情人節外,佢都可以畀意見幫到手。」

有指湖南衛視以二千萬利誘Chilam拍《爸爸去哪兒》第2季,Chilam直言對方曾接洽他:「但未落實,等有進一步消息先同大家講,唔想好似煲冇米粥咁。」另外,不知靚靚是否因裸泳著涼,她昨在微博指不適病倒。

採訪、攝影:譚倩宜



■張智霖會與靚靚在比利時過情人節。



鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...