2014年7月27日 星期日

Jeana唔知有冇影艷照 Jeana,美女o靚模,




Jeana唔知有冇影艷照



其他影片:>>






不倒胸Jeana:唔知瞓著有冇被拍艷照

何佩瑜(Jeana)昨日穿上喱士吊帶裙,谷胸在柴灣拍攝解酒丸廣告,酬勞有六位數字。Jeana表示前男友飲醉酒時喜歡在家中跳舞,不過跳得很差,所以會送一打給舊愛。馬賽近日流出艷舞片,昨日問到Jeana酒量時,她說:「我鍾意飲酒,但未試過飲醉出醜,加上前車可鑑,女仔要懂得保護自己。」

Jeana表示尤其做幕前要更加小心,相片流出去會影響一世,她說:「兩個人熱戀中坦蕩蕩係表現自己,但因感情糾紛搞成咁,作為女仔亦好hurt。」問Jeana以前有否拍過艷照?她說:「當然我瞓着咗唔知,我清醒一定冇,咁多例子都驚啦,影嚟都冇乜意思。」

撰文:張晴



■Jeana昨日穿上喱士吊帶裙,谷胸拍攝解酒丸廣告。攝影:陳俊強



鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...