2014年9月23日 星期二

藤原紀香玩親民 騷長腿教「美腿法」 藤原紀香,




【短片】【動醒晨】藤原紀香玩親民 騷長腿教「美腿法」

2014-09-23 02:52:00



其他影片:>>






【動醒晨】藤原紀香玩親民 騷長腿教「美腿法」

藤原紀香雖然已經43歲,不過依然同當年一樣,仲係一位「性感女神」!佢前排就開咗個blog,都不乏捧場客o架!紀香亦非常識做,又玩送禮、又勁post相、又晒吓事業線回饋fans。前幾日有fans問紀香點樣瘦小腿,佢仲玩親民回應fans,開咗個「美腿講座」,話自己中學時有個奇怪習慣,聽親籃球社教練或者前輩講嘢嗰陣,都會趷起腳,之後佢就好自然咁,就算著平底鞋都會「腳踭」唔掂地,久而久之就練出咗咁靚嘅肌肉線條嘞!紀香仲post埋相,叫大家影相同行樓梯時,都做呢個pose,美腿就是這樣練成的o架喇!不過成日都「腳踭」唔掂地,會唔會畀人當咗做「嗰味嘢」o架?!





鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...