2014年10月7日 星期二

43歲竹野內豐 唔認斷背一族 竹野內豐,




【緋聞極少】43歲竹野內豐 唔認斷背一族

2014-10-07 19:31:00



竹野內豐出道至今緋聞極少,因而被傳係斷背男。

日本型男竹野內豐今日喺東京出席新劇《美妙的士》發表會,喺劇中佢係一名的士司機,為咗投入角色,佢仲每晚都喺屋企附近揸車感受下做司機嘅感覺。

竹野內豐架的士仲可以穿越時空,佢會遇到生活上有不同煩惱嘅男女。被問到拍劇時鍾意片場全部都係女演員,定係鍾意全部都係男演員,佢竟然話寧願片場內全部都係男士。

由於43歲嘅竹野內豐一直緋聞極少,因而傳過佢係同志,竹野內豐表示喜歡同男性合作後,可能怕被誤會,即刻補鑊話:「我唔係喜歡男性呀,我十分喜歡女性,只不過我曾經出席過全部係女生嘅飯局,完全搭唔到嘴,呆坐一晚,所以好怕只得女生嘅飯局。」





鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...