2014年11月3日 星期一

鄺文珣挽救瀕危婚姻 鄺文珣,鄺文,




鄺文珣挽救瀕危婚姻



■鄺文珣坦承婚姻曾亮紅燈。

鄺文珣夫婦、李思欣夫婦及裕美,昨日在荃灣出席「2014夫妻節」活動,鄺文珣和老公拖手甜蜜到場,她坦言婚姻曾亮起紅燈:「最差嘅時候,表面冇嘢,但心入面就好唔尊重老公,其實個心仍然愛佢,唔想放棄,因為我曾經講過我願意,我用咗好多方法,搵老公朋友傾、婚姻輔導員等等,不過都唔係太解決到,後嚟上教會朋友講座,先知老公細細個受過傷害,最後信仰幫我哋解決問題。」

此外,裕美亦分享了婚後生活變化,她說:「雖然工作不如意有壓力,但我哋明白到錢唔係最重要,夫妻要坦承,唔好提以前嘅過錯。」

採訪、攝影:藍文浩



■李思欣與老公范振峰拖手到場,非常甜蜜。

【三個粉絲去首爾】

追星實錄,即上韓劇讀: http://hk.apple.appledaily.com/kstar



鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...