2014年11月23日 星期日

謝安琪夜間運動玩出血 謝安琪,




謝安琪夜間運動玩出血



其他影片:>>






Kay同老公晚間運動玩出血:唔會再俾佢砌成

謝安琪(Kay)、台灣歌手楊宗緯等前晚出席在灣仔會展舉行的新城音樂會,兩人合唱《因為愛情》,Kay透露老公張繼聰專誠捧場,笑言十分榮幸。

Kay接受訪問時表示對這首王菲的歌非常喜歡,她說:「我可以聽一日,已經入咗血,所以呢首歌唔會隨便唱,係等到宗緯先唱,我都唔同張繼聰唱。」她又自爆跟老公做很多夜間運動,老公跑步自己玩板車,但就試過玩老公自砌的板車散了而碌落地弄損手腳,Kay說:「佢話好穩陣,地震都唔爛,我跌落地嗰刻,佢直頭覺得係『我害死咗你』咁。」Kay又笑說:「我唔會再俾佢砌啲單車、板車。」

另外,楊宗緯透露正籌備明年在香港開演唱會,但問到是否全場唱廣東歌時,他以廣東話答:「我冇辦法呀。」

採訪:盧妹

攝影:沈健程



■Kay前晚盛裝表演,難得的是老公張繼聰到場支持。



鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...