2014年12月27日 星期六

新城勁爆:朱明銳坦言為祖兒缺席傷心 祖兒,容祖兒,




睇嚟銳哥好想祖兒出席頒獎禮。

next 1/1 pre

銳哥坦言對祖兒缺席感無奈。

next 1/1 pre

祖兒身在美國登台。(資料圖片)

next 1/1 pre

新城知訊台台長朱明銳出席慶功宴,對於大贏家鄧紫棋(G.E.M.)表示不知道有四個獎,銳哥說:「G.E.M.係有上榜歌,有兩首歌係重新翻唱,都係屬於佢嘅歌。」銳哥坦言很想天后容祖兒出席,奈何對方身在美國登台,他說:「今年開過會唔到冇獎,祖兒喺八月份個頒獎禮(《新城國語力頒獎禮2014》)都係大贏家。」

銳哥坦言對祖兒缺席感無奈,並透露不解英皇為何會在這個時候安排祖兒去美國登台:「過去新城都對佢咁好,上年佢開個唱,25號都去頒個獎畀佢,我對英皇有情有義。」並謂希望英皇可多考慮歌手檔期,銳哥續說:「新城好傷心,祖兒係七年大贏家,佢都好多冠軍歌,希望祖兒明白銳哥幾咁錫佢,亦親口同佢講過。」



鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...