2015年2月9日 星期一

台灣慶結婚周年 徐若瑄花球遮肚疑有孕 徐若瑄,




徐若瑄嘅留言好曖昧,連網友都不禁猜測佢係咪真係有咗。

next 1/1 pre

徐若瑄雙手放喺下腹前,兼用花球遮肚,孕味甚濃。

next 1/1 pre

台灣女星徐若瑄(Vivian)去年2月嫁給新加坡富商李雲峰成為幸福人妻,佢幾日前先喺網上大晒玫瑰花同婚照同大家分享結婚一周年嘅喜悅。今日佢又喺網上上載自己企喺婚照前嘅相片,留言話:「有些事,一個人努力是不會成的。要兩個人有默契、有共識、相愛、相讓、相扶持,才能創造出想要的幸福!謝謝大家的祝福,徐小V都收到了!我也祝你們一定要狠狠地幸福!」

其實最近一直有Vivian懷孕嘅消息傳出,加上相中嘅佢雙手放喺肚前,留言入面又有「徐小V」,又話「一個人努力是不會成的」,令一眾網民揣測佢真係有咗BB,有網友留言:「看來好事近了!先恭喜了!」

鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...