2015年2月22日 星期日

JC 安志杰甜蜜拍拖 心情靚靚派利是 安志杰,Jessica C,JC,袁詠儀,靚靚,




JC 安志杰甜蜜拍拖 心情靚靚派利是

2015-02-22 18:19:00



(採訪、攝影:朱志聰)

Jessica C.(JC)同安志杰(Andy)公開戀之後,兩個愛得高調,今日佢哋兩個就去到中環IFC,Andy就拎住兩袋戰利品行出超市,熱戀中嘅情人真係特喇甜蜜,Andy不時攬住JC,仲一支水兩份飲,真係甜到漏。

之後JC同Andy就咗太子大廈嘅男一間超市買嘢,見到Andy拎咗張紙出嚟,好似就係要為女朋友炮製愛心大餐,十五分鐘之後佢哋就離開,離開嘅時候仲發現記者,佢哋都好禮貌咁打招呼,Andy仲拎利是出嚟話:「新年快樂!是JC給你們的。」





Andy手上有張紙,好有條理。





兩個愛得高調。



Andy不時攬住JC。

鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...