2015年8月25日 星期二

C奶Bonnie收網民恐嚇強姦



C奶Bonnie收網民恐嚇強姦



其他影片:>>






C奶嫩模Bonnie 收網民強姦恐嚇

36C奶𡃁模姚紫茵(Bonnie)在電影《有客到》有大膽演出,在豬肉枱上被Eric Kwok(郭偉亮)姦屍,剝剩內衣的她身材噴血,由於這場戲很出位,前晚Bonnie透過社交網站ask.fm收到疑似強姦恐嚇:「我都想做Eric Kwok……姦你一次」!

由於這個社交網可以不公開account向人提問,Bonnie完全不知道對方身份,她在電話說:「好驚呀!好恐怖!好多朋友都有叫我報警,但我唔知佢係邊個嘛!」Bonnie:「我只係工作需要先性感,平時唔會,希望大家唔好誤會我。」

採訪:皓騫



■Bonnie收到強姦恐嚇後覺得好恐怖,並謂出入都會小心。資料圖片

鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...