2016年1月2日 星期六

容祖兒攞叱咤第十金 跳住上台勁High __,祖兒,容祖兒,

恭喜祖兒!next1/1pre祖兒一知道自己攞金獎,即刻走去黃偉文度送抱。next1/1pre佢話創業難,守業更難。next1/1pre仲話自己會繼續努力。next1/1pre頑皮嘅祖兒,唱唱吓歌玩揈水袖,CUTE到哩!next1/1pre黃偉文(資料圖片)next1/1pre容祖兒奪叱咤女歌手金獎,司儀森美笑言她今年與兩個有婦之夫合作,就係李克勤跟林海峰,之後森美正色謂:「佢亦係叱咤史上唯一一個 ...


恭喜祖兒!

next 1/1 pre

祖兒一知道自己攞金獎,即刻走去黃偉文度送抱。

next 1/1 pre

佢話創業難,守業更難。

next 1/1 pre

仲話自己會繼續努力。

next 1/1 pre

頑皮嘅祖兒,唱唱吓歌玩揈水袖,CUTE到哩!

next 1/1 pre

黃偉文(資料圖片)

next 1/1 pre

容祖兒奪叱咤女歌手金獎,司儀森美笑言她今年與兩個有婦之夫合作,就係李克勤跟林海峰,之後森美正色謂:「佢亦係叱咤史上唯一一個攞十個金獎嘅女歌手。」之後祖兒便開心到跳住飛往黃偉文身邊,向wyman及其他音樂人送抱。之後,她再在台上與森美抱抱。

之後祖兒冇喊,並開心謂:「再次多謝叱咤,多謝英皇,有句老土俗語,創業難,守業更難。喺咁多年工作裏面,我一直喺度守守守守守守,今年係入行第十六年,中間當然有走雞過,好多謝唱片公司每位同事,一直咬緊牙同我拼搏,知道會好攰。其實我唱片公司好多人都變晒,但我覺得要咬實牙關,係因為呢個獎唔係咁易得到,亦不易要求每個人都鍾意你,我希望努力,令到大家覺得每年畀掌聲我係值得嘅。」之後,祖兒多謝經理人霍汶希成日咁緊張,並多謝媽咪及好朋友,唔知係咪指男友劉浩龍呢?

之後,祖兒更開心地拿着紅色長袖狂揈,並搞笑謂:「我扮倩女幽魂畀你睇呀!」十分搞笑。

最強娛樂APP《東網巨星》,除咗特備遊戲節目《巨星放題》外,每個禮拜都仲有好多其他精彩娛樂節目。預知未來,相信好多人都希望做到,《東網巨星》APP其中一個重點節目《玄學星相》,除咗教識大家點樣催吉避凶,仲會以玄學角度,幫大家八盡每周娛樂熱話㗎!

最強娛樂APP「東網巨星」下載連結:

http://on.cc/redirect/entertainment


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...