2016年2月21日 星期日

冧爆!邢嘉倩挺6月肚幫男友慶生 __,邢嘉倩,慶生,

邢嘉倩手腳依然纖瘦,仲要下巴尖尖,完全睇唔到出已懷孕6個月。next1/1pre邢嘉倩同男友一齊切蛋糕,sweet到爆!next1/1pre同場仲有一眾好友。next1/1pre睇到都覺得冧呀!next1/1pre大美人林青霞繼女邢嘉倩,早前在instagram宣布與男友Lloyd未婚懷孕,現時懷孕6個月的她,今日在instagram透露男友生日,更與男友及其好友慶生,相中見邢嘉倩腹部隆起,不過似 ...


邢嘉倩手腳依然纖瘦,仲要下巴尖尖,完全睇唔到出已懷孕6個月。

next 1/1 pre

邢嘉倩同男友一齊切蛋糕,sweet到爆!

next 1/1 pre

同場仲有一眾好友。

next 1/1 pre

睇到都覺得冧呀!

next 1/1 pre

大美人林青霞繼女邢嘉倩,早前在instagram宣布與男友Lloyd未婚懷孕,現時懷孕6個月的她,今日在instagram透露男友生日,更與男友及其好友慶生,相中見邢嘉倩腹部隆起,不過似乎肥肚唔肥人,手腳十分纖瘦,而精神亦十分不錯。她與Lloyd切蛋糕時,更一臉冧爆十分幸福,她留言:「Happy birthday daddy jones。」

最強娛樂APP《東網巨星》,除咗特備遊戲節目《巨星放題》外,每個禮拜都仲有好多其他精彩娛樂節目。預知未來,相信好多人都希望做到,《東網巨星》APP其中一個重點節目《玄學星相》,除咗教識大家點樣催吉避凶,仲會以玄學角度,幫大家八盡每周娛樂熱話㗎!

最強娛樂APP「東網巨星」下載連結:

http://on.cc/redirect/entertainment


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...