2016年8月9日 星期二

林保怡:一齊咗?林保怡當街咀周家怡:唔係做戲 __,周家怡,林保怡,

林保怡仲話以後見面都會咀𠻹呀!藝人林保怡帶同愛犬阿水於赤柱出席活動。疼愛狗狗的保怡直言愛犬曾經突然下肢癱瘓,結果花費六位數字的醫療費。他說:「養狗唔簡單,而且醫療費直頭驚人!但當時我唔想佢被人道毀滅,我已經當咗佢係家人。」大衛上身咀周家怡談到保怡日前被拍得與ViuTV劇集《瑪嘉烈與大衛系列-綠豆》拍檔周家怡當街錫錫?他開玩笑稱與對方見面都會咀嘴:「當晚飲多咗就瑪嘉烈同大衛上身,唔係做戲,係真㗎。未 ...


林保怡仲話以後見面都會咀𠻹呀!

藝人林保怡帶同愛犬阿水於赤柱出席活動。疼愛狗狗的保怡直言愛犬曾經突然下肢癱瘓,結果花費六位數字的醫療費。他說:「養狗唔簡單,而且醫療費直頭驚人!但當時我唔想佢被人道毀滅,我已經當咗佢係家人。」

大衛上身咀周家怡

談到保怡日前被拍得與ViuTV劇集《瑪嘉烈與大衛系列-綠豆》拍檔周家怡當街錫錫?他開玩笑稱與對方見面都會咀嘴:「當晚飲多咗就瑪嘉烈同大衛上身,唔係做戲,係真㗎。未來我哋見到都會咀,因為我好希望有續集。(動真格拍拖?)問番家怡,如果我係大衛就好鍾意瑪嘉烈,我要入咗戲先。(續集預埋廖碧兒?)唔知佢有冇時間拍。」

唔鍾意提感情事

保怡明言向來不提感情事:「我係完全唔會提感情。(依家藝人愛公開戀情,例如王賢誌公開與同性密友註冊?)我冇咩唔公開,係唔鍾意提感情。但當然戥vinci開心,好事嚟!依家2016時代都轉變喇!」


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...