2016年11月22日 星期二

有錢未驚過!》張藝謀超生罰748萬 __,張藝謀,

有錢未驚過!》張藝謀超生罰748萬65歲嘅張藝謀同細自己30年嘅陳婷生咗兩仔一女,total三個!除咗張藝謀實力驚人,喺大陸超生嘅罰款仲驚人!講起生咗三件,如果喺香港真係多謝你都嚟唔切,不過喺大陸生兩個政府都嫌你多,更何況足足三個?張大導好明顯唔將超生罰款放在眼內啦,就算講緊大嗱嗱748萬,又如何? ...






  • 其他影片:>>






  • 有錢未驚過!》張藝謀超生罰748萬
  • 65歲嘅張藝謀同細自己30年嘅陳婷生咗兩仔一女, total三個!除咗張藝謀實力驚人,喺大陸超生嘅罰款仲驚人!

    講起生咗三件,如果喺香港真係多謝你都嚟唔切,不過喺大陸生兩個政府都嫌你多,更何況足足三個?張大導好明顯唔將超生罰款放在眼內啦,就算講緊大嗱嗱748萬,又如何?

    鍾意就快D Share啦!
    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...