2016年11月30日 星期三

寫真隱藏另一個雪雪 孫慧雪處女作Sell黑絲 __,孫慧雪,

寫真隱藏另一個雪雪 孫慧雪處女作Sell黑絲■入行十年的雪雪今年靠處女寫真彈出。資料圖片「雪雪BB」孫慧雪喺今年7月書展出佢嘅處女寫真,仲話係出道10年嘅一個紀念,不過似乎今次寫真係佢第一擊,亦都係婚前最後一擊。講番今次寫真,真係夠晒gimmick,因為佢搵嚟另一個「雪雪」客串,講緊嘅係林雪,喺寫真入面,有一輯相係雪雪BB除緊西裝,而喺中間隱藏住嘅拉頁,入面就係林雪,都咪話唔搞笑!而整體嚟講雪雪B ...


寫真隱藏另一個雪雪 孫慧雪處女作Sell黑絲



■入行十年的雪雪今年靠處女寫真彈出。資料圖片

「雪雪BB」孫慧雪喺今年7月書展出佢嘅處女寫真,仲話係出道10年嘅一個紀念,不過似乎今次寫真係佢第一擊,亦都係婚前最後一擊。

講番今次寫真,真係夠晒gimmick,因為佢搵嚟另一個「雪雪」客串,講緊嘅係林雪,喺寫真入面,有一輯相係雪雪BB除緊西裝,而喺中間隱藏住嘅拉頁,入面就係林雪,都咪話唔搞笑!

而整體嚟講雪雪BB呢本寫,sell健康性感得嚟又恰到好處,而其中最性感嘅就係佢一輯着住黑色睡衣加黑絲嘅靚相,真係冇得輸!另外,喺寫入面,雪雪BB仲有着住婚紗嘅圖片,現在睇番,唔通雪雪BB係想暗示畀大家知佢就嚟做人妻?


鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...