2016年12月5日 星期一

【喊到抑鬱】龔嘉欣想拎女配:日日拉票 __,嘉欣,李嘉欣,龔嘉欣,鍾嘉欣,

加油呀!女藝人龔嘉欣(Katy)到馬鞍山宣傳劇集《幕後玩家》,期間大會安排生日蛋糕,為明日生日的Katy慶祝生日,眾女藝人又送吻祝賀,Katy切蛋糕時感動落淚!抱恙的Katy事後受訪,她表示拍這套劇相當辛苦經常喊,曾陷患抑鬱症,因此份外感觸:「當時情緒好差,但又識到好多朋友,大家會傾偈傾到凌晨五點,好似返番去讀書時候咁。(生日願望想得獎?)係呀!想拎女配角,依家喺公司成日向同事拉票,好開心個個同事 ...




其他影片:>>






加油呀!

女藝人龔嘉欣(Katy)到馬鞍山宣傳劇集《幕後玩家》,期間大會安排生日蛋糕,為明日生日的Katy慶祝生日,眾女藝人又送吻祝賀,Katy切蛋糕時感動落淚!

抱恙的Katy事後受訪,她表示拍這套劇相當辛苦經常喊,曾陷患抑鬱症,因此份外感觸:「當時情緒好差,但又識到好多朋友,大家會傾偈傾到凌晨五點,好似返番去讀書時候咁。(生日願望想得獎?)係呀!想拎女配角,依家喺公司成日向同事拉票,好開心個個同事都幫我打氣,咁多年都未試過呢種感覺。」

問到生日有冇男仔約出街?她直言完全沒有:「係零喎!唔緊要,我都要工作。(唔會唔開心?)你咁講,又係喎,寄望下年今年好多工作要處理。」

__________________________

想聽歌?想睇MTV?想了解本地Indie Band資訊

快啲click入「聲大夾樂」專頁: http://on.cc/musicon


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...