2017年8月4日 星期五

【獨家】翁嘉穗孖大隻仔歎世界鬥搶鏡 __,大隻仔,翁嘉穗,溫家偉,

翁嘉穗同仔仔鄔謨雲都有弗到爆嘅身形!1997年香港小姐四料冠軍翁嘉穗,一向凍齡有術,身材和樣貌十年如一日,近日她隨老公鄔友正帶同兩子到峇里度假,放下工 ...


翁嘉穗同仔仔鄔謨雲都有弗到爆嘅身形!

1997年香港小姐四料冠軍翁嘉穗,一向凍齡有術,身材和樣貌十年如一日,近日她隨老公鄔友正帶同兩子到峇里度假,放下工作享受晒日光浴。穿上時下流行的兩件頭高腰泳裝的她,身材甚fit,難以相信已是兩子之母,她說:「見套泳衣好靚就買咗,高腰設計又可以箍住個肚,始終生完BB點Keep都唔夠Fit,個款可以令條腰Firm啲,都覺得自己肥咗1kg!(1kg唔算肥呀…?)始終係肥咗,依家盡量食七分飽,唔食零食,只食有機同新鮮食物。」

翁嘉穗已經夠省鏡,但同行現年16歲的舉重冠軍大仔鄔謨雲,因擁有健美肌肉身段,搶鏡程度不遜於媽咪,她笑說:「佢玩舉重,就嚟比賽,所以嚟到峇里都日日去健身,無論喺健身室同沙灘都好受歡迎,覺得佢年紀輕輕咁大隻好犀利,仲有人同佢集郵,覺得佢body太靚。」她說自己要減磅,但兒子則因要準備比賽,而需要增磅,她覺得新鮮食物比健身奶粉有益,故會為兒子精挑細選天然食材,給兒子炮製健康餐。


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...