2017年10月19日 星期四

【獨家】袁偉豪張寶兒「互撇」各自搵食 __,袁偉豪,張寶兒,

冇另一半陪,張寶兒同袁偉豪都不愁寂寞。袁偉豪與張寶兒自從被踢爆戀情後,兩人隨即大方認愛,雖然只是相戀短短數月,但愛得癡纏,早前還雙雙蜜遊沖繩,相當Sw ...


冇另一半陪,張寶兒同袁偉豪都不愁寂寞。


袁偉豪與張寶兒自從被踢爆戀情後,兩人隨即大方認愛,雖然只是相戀短短數月,但愛得癡纏,早前還雙雙蜜遊沖繩,相當Sweet!不過,日前袁偉豪與張寶兒卻各自精彩,當日張寶兒撇甩男友,於中午約十二時,驅車離開將軍澳寓所,直駛金鐘,泊車後見她急急腳步往商場會合女友人,兩人於該處商場四出搵食,步入附近日式餐廳醫肚。

食極唔飽

蜜運中的張寶兒胃口特別好,見她點了滿枱美食大擦一餐,逗留約一小時才埋單離開,步出門口後,寶兒便與女友人擁抱道別,食極唔飽的她還獨自往超市再掃零食及餅乾,見她不時懶理儀態踎低揀,期間又多次甜甜笑講電話,似乎是與男友電話傳情,其後她到書店買書後便返回寓所。

約背心女

另一邊廂的袁偉豪雖然沒女友陪伴,但亦有女伴陪食,當日他單拖駕車前往尖沙咀,於該處商場撳錢後,便往會合數名男女友人開餐,當中更有一名紮起辮子的背心女,見她不時與袁偉豪有傾有講甚為投契,醫肚後一行人往取車,期間袁偉豪做埋苦力搬物件上車後,更擔任司機接載眾人離開。

----------------------------

東網巨星開咗ig喇,大家快啲follow

https://goo.gl/KGuo2N


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...