2018年10月28日 星期日

【揸1億磚頭】趙希洛住梅道有司機 中海油董事富爸反對:愛演戲繼續堅持 __,趙希洛,

趙希洛揸1億磚頭(足本版)http://bit.ly/2PQNktX「大台御用癲婆」趙希洛是TVB超級筍盤,持有市值1億梅道嘉富麗苑,出入有司機,大律 ...




趙希洛揸1億磚頭(足本版)http://bit.ly/2PQNktX

「大台御用癲婆」趙希洛是TVB超級筍盤,持有市值1億梅道嘉富麗苑,出入有司機,大律師出身的爸爸趙崇康有唔少生意,屬隱形富豪,一直想讀法律的趙希洛做律師或者banker,但她說自己太鍾意演戲,亦因此而堅持到現在。

趙希洛自小同家人移居澳洲,爸爸於澳洲經營石油生意、同多間國企有生意往來,在港亦有唔少舖位、豪宅收租。同時是中國海洋石油獨立非執行董事,雖冇實質話事權,但獲中海油任命,顯示趙父在國內有人脈。

立即下載Apps,隨時隨地睇盡時政專題、深度偵查、娛樂熱話!

按此連結:http://bit.ly/next28app

鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...