2019年7月28日 星期日

關智斌痛哭叫Steven負番責任 __,Steven,張致恒,關智斌,

Kenny講到眼紅紅強忍淚水!
關智斌痛哭叫Steven負番責任關智斌(Kenny)懷着興奮心情踏上紅館圓夢,可惜被好拍檔張致恒(Steven)負面新聞拖累,演唱會遭擱置,本一心兩兄 ...


關智斌痛哭叫Steven負番責任

關智斌(Kenny)懷着興奮心情踏上紅館圓夢,可惜被好拍檔張致恒(Steven)負面新聞拖累,演唱會遭擱置,本一心兩兄弟齊上齊落齊面對之際,Kenny再發現遭「遺棄」,難怪一直盲撐Steven的他,終幫理不幫親,喊住責好友:「要為自己行為負責」。

Kenny和Steven組成BOYZ後,風雨同路16年,兩人日前起程到布吉為9月14日舉行的首個紅館演唱會拍宣傳片,豈料受Steven「一腳踏五船」醜聞拖垮,演唱會無奈被擱置,一直未有對事件作回應的Steven,原來已在布吉「着草」潛逃,累到無辜的Kenny於前晚要越洋拍片「執蘇州屎」,相當可憐!

Kenny在長約4分鐘、名為「關智斌回應BOYZ演唱會擱置一事」的短片中,疑在酒店房的他先說正於布吉為BOYZ拍宣傳片,再反問:「點解只剩我自己一個人?因為尋晚到今朝我收到好多消息、慰問、疑問,呢個時候都要同大家講清楚成件事,本來想問Steven了解成件事先去講,但佢尋晚就突然離開咗呢度,所以我都聯絡唔到佢。」又說不知道如何面對及消化演唱會突然擱置。

「最大最大嘅抱歉」

身為天主教徒的他當初知道開紅館演唱會時,每日都好感恩:「呢個神迹,亦都係你哋(指Fans)畀我哋,因為係你哋不停喺網上集氣,話畀BOYZ開演唱會,話畀BOYZ開一個騷。」說到此事,一直表現冷靜的他,終於忍不住哽咽,眼紅紅的強忍淚水,接過同事遞上的紙巾後再說:「我喺呢件事上面,好多人無論成功與否都好啦……我係有好多人我都好好哋多謝,我多謝我哋公司,咁多年冇唱歌,佢都畀咗一個好嘅機會我哋,去幫我哋申請紅館,特別仲好多謝我哋嘅Fans,我哋公司上上下下畀我哋實現夢想嘅同事,因為佢哋知道呢件事係我等咗10幾年嘅一個願望、一個夢想。」

Kenny又指一年中做很多事都是以開紅館騷為目標,所以現時演唱會暫時擱置,要向大家說聲「最大最大嘅抱歉」,雖然自己很不開心而且有很大遺憾,而Steven是他「好好嘅兄弟,亦都係一個好好嘅手足」,不過他希望對方:「都相信佢會為自己嘅行為,負番一個男人應有嘅責任。」同時多謝英皇及公司的歌手如古巨基等支持,又好玄的說:「會用好多方法,幫我完成夢想,好多嘢都係未知之數,有最新消息會盡快同大家公布,多謝。」

祖兒隔空打氣

Kenny發放「傷心流淚片」後,容祖兒留言「心痛」隔空打氣,蔡卓妍甫喊表情符號,示意跟他同哭一聲,莊思敏就留言叫Kenny「自己開啦」,鍾舒漫、泳兒及周勵淇亦留言表支持,但Steven依然「無影無聲」。而Steven經理人樂易玲昨日被問到可有跟Steven聯絡?她說:「佢啲事件好似較複雜,畀啲時間佢自己處理私人嘅種種問題,其他嘢之後再說。」

祖兒為Kenny打氣!
  • 祖兒為Kenny打氣!

目前如「人間蒸發」的Steven,繼續被網民狂插是「世紀賤男」外,連其內地後援會都在微博宣布跟他割席:「大家後會無期@張致恒steven再見!」






鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...