2014年2月12日 星期三

[FACE 351] 黃德斌掃底衫 黃德斌,MF,




黃德斌同女友 Joyce冇去外地避年,選擇留港消費。不過二人買完男裝底衫就急急腳走人,冇大肆掃貨。

FBI

黃德斌掃底衫

過年唔一定要飛去外地避年,好似 FBI咁,留喺香港同至愛一齊放嚇假不知幾開心。不過 FBI即使放假都絕對唔會鬆懈,見到星一樣會影畀大家睇。

黃德斌畀完錢, Joyce就即刻將男友袋底衫收入自己手袋,好體貼。

好似上星期三(年初六), FBI喺中環 ifc就撞到黃德斌同佢拍拖多年嘅女友 Joyce拍拖行街。二人泊好車後就一支箭直入 Zara,黃德斌仲好快手咁揀咗啲男裝底衫就畀錢。畀完錢,女友仲好快手咁將男友嘅戰利品收入自己手袋,對黃德斌服侍周到。



鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...