2014年7月28日 星期一

索爆人妻陳自瑤 大晒水著照 陳自瑤,




【短片】【靚人靚景】索爆人妻陳自瑤 大晒水著照

2014-07-27 21:32:00



其他影片:>>






【靚人靚景】索爆人妻陳自瑤 大晒水著照

以前嘅藝人成日驚自己拍拖結婚生BB之後就會冇市場,不過時代唔同啦,0依家好多生完B嘅人妻藝人保養得宜,粉絲分分鐘多過以前,你睇高登女神謝安琪就知啦!

仲有一個月就踏入33歲嘅陳自瑤(YoYo),同樣為人妻、生咗個囡囡,但身材都冇走樣,真係索過做女嗰陣,因為更添女人味嘛!佢今日喺微博上載幾張去渡假嘅相,仲換咗兩件泳衣大騷身材寫住:「人間天堂。」

着咗泳衣嘅YoYo喺泳池邊擺甫士影全身照,另一張就近鏡啲,見佢豐滿上圍,真係爆...係爆咗光,YoYo面露副好enjoy嘅表情,真係人靚景靚,唔少網友都大讚YoYo係「靚媽」、「身材不錯」,呢幾張相,唔知係咪由老公王浩信操刀影嘅呢?



YoYo身材勁fit呀!



人又靚景又靚



應該好多人覺得好正好索,可惜張相爆晒光....



後面睇一樣索....





鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...