2015年6月29日 星期一

爆婚前婚後偷食 陶喆與楊子晴露骨情慾對話曝光 陶喆,楊子晴,



日前爆出多張同李威親密牀照嘅楊子晴,今日又透過內地傳媒大爆同陶喆嘅偷情證據,當中包括二人親密嘅微信對話及錄音。

楊子晴透露喺2010年演唱會慶功宴上,結識當時仲係未婚嘅陶喆。之後陶喆狂追楊子晴,雙方開始傾密偈,仲互稱「寶貝」。及後對話進入戲肉,陶喆問對方:「你不喜歡跟老公愛愛嗎?」,女方回應「你已經是別人的老公了」,又撒嬌話:「那小胖結婚後我們還是好朋友喔」,最後陶喆竟然答佢:「結婚是媽媽的旨意,但我還是愛你的」。

楊子晴更指陶喆曾用濃濃嘅ABC腔調向佢宣示主權:「你可以去勾引其他男人,但你不能跟他們亂來,知不知道,寶貝。」仲未夠,上年8月陶喆與江佩蓉結婚後,成為人夫嘅佢,更約楊子晴去酒店做「你懂的事」㖭。

鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...