2015年9月12日 星期六

謝賢訪問數曾江自大睇唔起人 英文好叻咩? 曾江,謝賢,

曾江

【太陽報專訊】謝賢與曾江因合作無綫節目《四個小生去旅行》發生摩擦,記者會上發生掌摑事件震撼全城!謝賢近日接受電視台訪問直認與曾江不是朋友:「幾十年前就發現呢個人唔係朋友,為人自大,讀多幾年書就睇唔起電影圈人。拍戲就同人鬧交,會講英文好叻咩?」

提到曾江「流鼻血」及「痛風發作」影響拍攝進度,謝賢即說:「流鼻血好小事啫!佢話唔拍要返去,我覺得神經病咩,天氣乾就流鼻血痛風食藥就可以唔痛,佢係都要坐輪椅,唔通要我哋三個推佢去各個地方?佢平時跳舞仲跳得好過我!」並覺得不獲對方尊重,才決定作出「教訓」:「我去配音,佢喺度踱步,咁樣即係侮辱我,所以咪喺記者會鬧佢……好多人以為我宣傳,我做乜要幫無綫宣傳!」

鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...