2018年3月24日 星期六

劉燁奔四做大叔 笑稱唔覺老 __,劉燁,

呢個爸爸係有型嘅!生日快樂!內地男星劉燁與法籍太太安娜婚後育有一對仔女,昨日劉燁趁住40歲正日生日,喺微博分享多張由仔女親手畫嘅畫及生日卡,並感慨留言 ...


呢個爸爸係有型嘅!生日快樂!


內地男星劉燁與法籍太太安娜婚後育有一對仔女,昨日劉燁趁住40歲正日生日,喺微博分享多張由仔女親手畫嘅畫及生日卡,並感慨留言:「時間過的好快,一下就40歲了,也拍了20年戲了…小時候認為上40了就絕對是大叔了,但我今天不覺得我有多老,祝我生日快樂吧。」

劉燁除咗上載咗囝囝同囡囡兒時嘅相之外,仲見到佢晒出自己嘅童年照同幾個獎助嘅相,由幾張相已深深感受到劉燁對自己一生嘅感慨。亦有網友貼出劉燁一家四口嘅合照,留言祝賀佢生日快樂。


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...