2014年10月9日 星期四

[FACE 385] 雞扒妹厚墊呃人 MF,




由於件泳衣有大量厚墊,搞到成個胸硬晒,跑起上嚟一啲動感都冇。

全知言

雞扒妹厚墊呃人

台灣雞扒妹嚟香港做宣傳,都過去金鐘撐香港學生,全知言真係要畀個叻佢,週日( 5日)雞扒妹鄭家純到淺水灣出席活動。

全知言梗係有去撐番佢,後來大會安排雞扒妹喺成班龍友、攝記前水上狂跑。但全知言就發覺雞扒妹跑起嚟,竟然冇波濤胸湧嘅感覺嘅?睇真啲,原來因為有超厚胸墊為咪咪加強效果令個胸硬晒。雖然雞扒妹呢吓有啲欺騙觀眾,不過現場班攝記同龍友就好滿意囉,都話男人好易呃㗎

雞排妹活動上好投入舉晒手超 high,可惜就露出「升 cup」馬腳。

曲線身形可能有僭建,但雞排妹有愛心就真。上週四( 4日)就親身到金鐘撐佔中,果然係台灣學運女神。



鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...