2014年10月9日 星期四

[壹週刊 1283] 熊黛林匿埋停車場𡁻包 熊黛林,M1,




(《蘋果日報》圖片)

同你吟一吟

熊黛林匿埋停車場𡁻包

失守棄城已經一年半,熊黛林冇咗天王嫂光環後,不但人氣直線向下,就連個人狀態,亦大不如前。

上星期一(九月二十九日),下午茶時間,阿 Lynn揸車落咗太古城中心,喺 Muji行咗一圈,二十分鐘就有收穫,之後去麵包店買咗兩個麵包,跟住就行去停車場攞車。不過阿 Lynn並冇即刻開車走,而係𡁻咗麵包先!咁肚餓,隨時係瞓醒第一餐。

一個人匿响車入面啃包頂肚,感覺有啲慘!加上冇化妝,黑超遮面嘅阿 Lynn,一滴光彩都冇。今個月十號就三張四,再係咁落去,早晚用精華泡面,都救唔番呀!快啲搵個佬,潤吓佢

冇咗城嫂招牌後,阿 Lynn就算上行妝做活動,都總係差啲差啲,更何況,呢個零妝真面目。

喺 Muji快買,二十分鐘搞掂走得。

一個人匿响車一啖包一啖水,使唔使咁淒涼呀!

三點半,冇約人 tea嘅阿 Lynn,買麵包醫肚。

相比前度,英爆郭富城甩拖如甩難。



鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...