2015年3月9日 星期一

呂慧儀母乳餵哺 半歲小蟹籽變珍寶 呂慧儀,BKD_S,



其他影片:>>






呂慧儀唔經唔覺已經做咗6個月靚媽,小蟹籽身型亦一日比一日大。早前長腳蟹就喺元宵節po出囝囝靚相,面圓圓,眼仔碌碌,真係非常可愛。

咁最新小蟹籽近況係點?原來已經半歲大嘅小蟹籽,已經學識行路,呂慧儀老公黃文迪仲喺微博開心表示:「蟹籽營


養好真是大得快,仲很強壯,好多朋友問我們,點解蟹籽可以咁結實,其實只要餵多些營養好的食物,同時又餵得足夠,盡量俾最好既食物給他們,他們食飽後,盡量給他們多休息,睡覺時間他們的肌肉開始生長,有時間又多和他」

早前呂慧儀已經透露自己餵緊人奶,同時又話小蟹籽非常大食。相信多得靚媽健康嘅母乳,小蟹籽先可以快高長大之餘,又咁快學識行路。

鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...