2015年3月7日 星期六

台妹介入姊弟戀 傅明憲莊家彬分手 傅明憲,



其他影片:>>






傅明憲(Gigi)同莊氏集團太子爺莊家彬相戀九年一直都好甜蜜,但今日就傳出兩人分手嘅消息;分手原因眾說紛云,有傳男方另結新歡,亦有指女方要求一個名分,最終搞到分手收場。

自06年傳出戀情以嚟,已經有指莊家彬爸爸莊紹綏以經濟


封鎖,或介紹女朋友等「招數」棒打鴛鴦;不過有週刊報導指Gigi曾經表示「最緊要開心」,似乎兩人關係未受男方家人反對影響。

其實九年來經歷過多次離合,兩人感情明顯轉淡;同時有指男方喺去年尾另結新歡,識咗個台灣音樂人,所以決心狠飛比自己大11年嘅Gigi。

近排Gigi已經察覺有異樣,於是一向「開心」行先嘅佢都積極要求名份,希望箍住男友;可惜莊家彬認為timing過咗,九年情就咁玩完。
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...