2015年5月10日 星期日

丁子高默認千嬅易發脾氣:好就佢! 丁子高,楊千嬅,千嬅,



丁子高樂做千嬅的順得老公。

next 1/1 pre

丁子高與男友人到場支持劉浩龍音樂會。

next 1/1 pre

丁子高與男友人欣賞劉浩龍音樂會,他透露老婆楊千嬅氣管出現問題,他說:「佢開完演唱會,去完旅遊,條氣管都冇好過,依家都好大劑,一直睇西醫,食咗廿幾日類固醇,令身體好虛弱,我都唔建議佢食。」丁子高坦言千嬅已轉睇中醫,他說:「醫師把脈即叫佢唔好再食類固醇喇。」

呻老婆未畀期「造人」

由於病人易發脾氣,問到千嬅有否發他脾氣,丁子高默認說:「我都好就佢,佢係全職湊仔媽咪,朝早送仔仔返學,之後又開工,每日只有3、4鐘頭休息。」曾表示今年會努力造人的丁子高說:「佢未畀期我呀,佢好忙,不停睇劇本。(唔驚佢做高齡產婦?)唔驚,我覺得呢啲係天意,順其自然啦。」

鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...