2015年5月25日 星期一

變態女教師 匿CCTV死角用針拮幼園生 政治時事,





其他影片:>>






你以為今時今日已經文明咗好多,學校唔再興體罰?理論上係嘅,不過呢個世界係有好多變態嘅人架!

事件發生喺內地一間幼稚園,有學生返屋企同媽媽講自己隻手痛,經過媽媽一輪追問之後,小朋友先透露學校老師曾經用針拮佢。慢慢有其他家長都發現自己嘅小朋友有異樣,仲喺佢哋身上搵到好多疑似針孔嘅紅色小點。

有家長睇番學校嘅閉路電視查個究竟,就發現嚇人嘅畫面。片中所見,該名老師喺閉路電視嘅死角位置,先叫一名女童行埋去,跟住過咗15秒,就見到女童大喊,一路搖頭一路後退同摸住自己手指,之後該名老師再拉另一名學生去死角位置。據知該名老師已經以「故意傷害他人身體罪」被捕處罰。
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...