2015年9月11日 星期五

陳小春政協大把錢 7000萬買祖藍樓下 祖藍,陳小春,小春,王祖藍,





其他影片:>>






舊年做咗政協委員的陳小春,抗戰勝利70周年當日在微博晒鞠相以示愛國,係好合理嘅!賺人仔賺到笑的他,在內地一年拍四個電視劇三部電影,富貴到豪掟七千萬買入大埔逸瓏灣三千八百呎相連單位,新居喺王祖藍樓下,他日小春子想游水,上樓拍門搞掂。

上月,王祖藍以一億一千四百萬買入大埔逸瓏灣頂樓連私人泳池的複式單位,同樣北上搵錢香港買樓的陳小春,最近亦以七千萬買下王祖藍樓下的相連單位做鄰居。

「逸瓏灣有兩期一共十八座,小春咁啱揀中咗祖藍同一座,單位實用面積有三千八百呎,四廳八房,小春諗住將單位打通,除咗主人房、囝囝小春子睡房、衣帽間、書房,仲會set間私人影院同一個遊戲房。」陳小春身邊人說。
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...