2015年9月11日 星期五

產後復出 出埠拍攝視像見囝囝 陳茵媺咀戲冇底線 茵媺,陳茵媺,

周汶錡(左)與陳茵媺兩位星級靚媽,明艷照人。

【太陽報專訊】產後復出並出埠拍攝首部電影的陳茵媺,昨日匆匆返港出席活動,隨即又要飛到外地繼續拍攝,問到要拍多久?她說:「拍幾個星期,第一次離開囝囝身邊,仲要咁耐,好掛住,所以成日視像。(叫老公陳豪帶囝囝探班?)我驚攬住佢哋唔捨得。」早前杜汶澤暗示與陳茵媺於片中有咀戲,問到榮升媽媽有否底線?陳茵媺即說:「做演員唔應該有界線、畀個框框住。」

同場的名模周汶錡被問到細妹周麗淇的前男友徐正曦,被指以送名車給女友為名向公司借糧,周汶錡力撐男方說:「來龍去脈我唔知,但係感情還感情,架車揸咗一段時間,唔好話邊個送邊個買,依家仲有借糧?唔會囉!」她又指徐正曦乖仔,希望外界不要指摘他。

陳茵媺獲小女童獻吻。
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...