2015年12月29日 星期二

胡杏兒結婚:飲杏兒喜酒 李亞男自拍呻太早到 __,杏兒,李亞男,胡杏兒,

李亞男一早就抵達婚宴會場,仲同一對新人合照,但係自己嗰圍就得佢一個賓客。next1/1pre李亞男(右二)與胡杏兒(左三)和新郎哥李乘德(Philip)合照。next1/1pre李亞男拍下自己嗰圍得佢一個人嘅相上載到微博。next1/1pre李亞男(資料圖片)next1/1pre幸福人妻李亞男今日獲好友胡杏兒邀請出席其婚禮,穿上一身全黑lace短裙嘅佢一早就到達婚宴場地,仲同一對新人合照,不過未知 ...


李亞男一早就抵達婚宴會場,仲同一對新人合照,但係自己嗰圍就得佢一個賓客。

next 1/1 pre

李亞男(右二)與胡杏兒(左三)和新郎哥李乘德(Philip)合照。

next 1/1 pre

李亞男拍下自己嗰圍得佢一個人嘅相上載到微博。

next 1/1 pre

李亞男(資料圖片)

next 1/1 pre

幸福人妻李亞男今日獲好友胡杏兒邀請出席其婚禮,穿上一身全黑lace短裙嘅佢一早就到達婚宴場地,仲同一對新人合照,不過未知佢係咪太早到,坐到埋位後先驚覺自己嗰圍得佢一個,其後佢喺微博放上場內環境照,無奈寫道:「恭喜Mr And Mrs.Lee!!!但只有我一個到嗎?」


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...