2017年6月11日 星期日

【鬆身衫修身大法】關淑怡腩仔離奇消失… __,關淑怡,

林敏驄仲要咁問人…點答你好喎…歌手黎瑞恩(小恩子)以投資者及嘉賓身份出席林敏驄(阿驄)紅館舉行的作品展,穿藍色連身裙的小恩子獲阿驄拖上台,並以女神稱呼 ...


林敏驄仲要咁問人…點答你好喎…

歌手黎瑞恩(小恩子)以投資者及嘉賓身份出席林敏驄(阿驄)紅館舉行的作品展,穿藍色連身裙的小恩子獲阿驄拖上台,並以女神稱呼她,小恩子搞笑說:「我唔係(女神)所以扮吓。」之後兩人表示今晚演出順利,阿驄笑說:「佢搞製作公司第一次就咁,不過冇事、冇事。」

阿驄介紹嘉賓糖妹出場時笑指請不到陳慧嫻,以連身短裙襯上五吋高踭鞋上台與十名舞蹈員邊唱邊跳「變變變」及「跳舞街」,而昨晚凸腩示人的關淑怡即換上鬆身衫遮肚腩,並一口氣唱出串燒歌,關淑怡說:「好榮幸可以參加。」從台下行上台的阿驄抵死說:「咁快可以收到肚?妳冇事嘛?」關淑怡說:「有你支持冇嘢。」阿驄即叫觀眾拍掌鼓勵:「畀啲正能量。」關淑怡大讚阿驄說:「一直好欣賞你,只係冇機會講。」搞笑的阿驄問對方是否表白:「妳有幾件仔?」關淑怡否認說:「我得一件,唔使多。」阿驄又笑對方說:「唱好啲、好快過㗎喇。」晚上11點10分關淑怡離開紅館,見到佢心情唔錯,同兩位歌迷影相同簽名,仲同其中一位歌迷擁抱。當記者叫停Shirley做訪問同問到心情如何,佢就立即登上白色七人車離開。


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...