2017年7月8日 星期六

高Ling怨導彈胸蓋演技 __,高Ling,高海寧,

高Ling怨導彈胸蓋演技娛樂要聞高海寧昨日澄清沒向鄧智偉逼婚,更指女仔要有矜持。高海寧(高Ling)、黎諾懿、鄭欣宜和朱慧敏等,昨日在尖沙嘴出席慈善活 ...


高Ling怨導彈胸蓋演技

娛樂要聞


高海寧昨日澄清沒向鄧智偉逼婚,更指女仔要有矜持。

高海寧(高Ling)、黎諾懿、鄭欣宜和朱慧敏等,昨日在尖沙嘴出席慈善活動,對於無綫劇集《賭城群英會》中有大特寫高海寧一對34D導彈胸,令宅男看到噴鼻血,高Ling表示希望觀眾留意其演技,她說:「播出街時冇睇到,朋友send相我睇先知咁爆,呢啲係導演決定,我冇權話事。」

高Ling稍後拍劇想轉形象,會減少性感,不想身材成焦點蓋過演技,她又主動澄清沒向緋聞男友鄧智偉逼婚:「我冇逼婚,寫到咁,女仔冇矜持,要尊重番我。」

採訪:王連連

攝影:仇志德


鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...