2017年8月6日 星期日

【閨蜜睡房】黃紫盈睡眠小秘密係咩? __,黃紫盈,紫盈,

係咩「醜醜」小秘密先?東網巨星炮製的節目「海馬牌床褥特約」《閨蜜睡房》,每逢星期五、六、日更新一集,前新聞主播黃紫盈(Connie)自嘲無記性,忘了帶 ...


係咩「醜醜」小秘密先?

東網巨星炮製的節目「海馬牌床褥特約」《閨蜜睡房》,每逢星期五、六、日更新一集,前新聞主播黃紫盈(Connie)自嘲無記性,忘了帶平時瞓覺必備的私物心頭好,只好對主持李惠儀(Kiwi)「坦白從寬」,自爆「醜醜」睡眠小秘密!

Connie又分享平在鏡頭前形象嚴肅,實則鏡頭後原來是「傻傻哋」的一面,內容足以令觀眾喜出望外,想知答案,就要記得睇實東網巨星《閨蜜睡房》!

服裝:Benita Fashion

髮型、化妝:Tracy C


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...