2017年11月11日 星期六

爆乳陳煒扮梅艷芳唱《烈焰紅唇》 __,梅艷芳,陳煒,

扮嘢環節有得睇!無綫直播節目《我愛EYT》重演多個當年歡樂今宵經典環節,自然少不了扮嘢部分,幾位藝人先後出場,「蝦頭」楊詩敏扮演肥媽唱到拉晒咪,吳麗珠 ...


扮嘢環節有得睇!


無綫直播節目《我愛EYT》重演多個當年歡樂今宵經典環節,自然少不了扮嘢部分,幾位藝人先後出場,「蝦頭」楊詩敏扮演肥媽唱到拉晒咪,吳麗珠扮鄺美雲,身穿紅色緊身旗袍與三隻愛犬出場,扮得唯妙唯肖。其後區瑞強驚喜出場,黐上二撇雞的他大唱林子祥的《活色生香》,無論講嘢抑或唱腔都似足對方,又走入觀眾席拋網球,搞熱全場氣氛。

至於出道時被指似梅艷芳(阿梅)的陳煒壓軸出場,身穿阿梅經典低胸裝高唱《烈焰紅唇》,大晒事業線非常性感,引來全場尖叫聲!


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...