2018年6月13日 星期三

湯告魯斯:荷里活走樣紅星實錄!雲妮絲維嘉膠到你唔信 __,湯告魯斯,

有冇眼花?點解佢哋搞成咁?《壯志凌雲》女星KellyMcGillis慘變大媽,真係吾不欲觀之矣!其實荷里活不少當紅巨星,走紅時個個型爆索爆,但隨着歲月 ...


有冇眼花?點解佢哋搞成咁?


《壯志凌雲》女星Kelly McGillis慘變大媽,真係吾不欲觀之矣!其實荷里活不少當紅巨星,走紅時個個型爆索爆,但隨着歲月催人,如今走晒樣跌晒Watt,有人個樣仲變好得人驚,粉絲都畀佢嚇破膽。

韋基馬

曾演《壯志凌雲》和《新蝙蝠俠不敗之謎》的58歲男星韋基馬(Val Kilmer),當年亦是型男一名,但近年因病走樣,他被診斷出患有咽喉癌後,氣管要進行手術,聲音也變沙啞。身形則多咗個啤酒肚及雙下巴。

雲妮絲維嘉

49歲女星雲妮絲維嘉(Renée Zellweger)當年演《BJ單身日記》,迷倒不少男士,但近日已「面目全非」,有指她有整容之嫌,個樣愈來愈膠,當年可人兒的靚樣冇晒。

美琪賴恩

56歲的美琪賴恩(Meg Ryan)曾演出多部經典作如《緣份的天空》等,一頭短髮配配以甜美笑容,成為男士心中的俏佳人,由於擅演浪漫喜劇,也被稱為「美國甜心」。但歲月催人,加上太過依賴整容,令她個樣非常膠,冇晒昔日女神光芒。

米奇洛基

65歲美國男星米奇洛基(Mickey Rourke)曾接受過數次整容手術,他有時見到自己個樣唔順眼,即有再整容念頭。他試過為了整靚排牙同個鼻,從他的髖部取骨移至上顎,再裝上新一排靚牙,聽落都好恐怖,唔怪得見到米奇整容個樣,就即刻打晒冷氈。

----------------------------

東網巨星開咗ig喇,大家快啲follow

https://bit.ly/2JjSVcr


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...