2013年12月2日 星期一

王晶捧女有一手 艷女和尚新搞作 王晶,

video


王晶捧女有一手 艷女和尚新搞作

王晶捧女有一手 艷女和尚新搞作

今集嘉賓請來無論身型和份量都跟肥佬黎有得揮的王晶,節目甫開始,肥佬黎先來個下馬威:「你做導演有個好處,就係唔使減肥!」見慣大場面的王晶,絕不被對方氣勢壓倒,更自詡減肥專家,惜每次減完肥,體重又瞬間反彈。不說不知,原來王晶不煙不酒,生活也有規有矩,因此多年來沒有病痛。蔡瀾笑說:「另外嗰方面唔係幾規矩呢!」王晶一臉正氣凜然的說:「我認為我咩都好規矩,甚至乎感情都好規矩,因為我同邊個有感情,喺嗰段時間我真係剩係同佢啫。」肥佬黎問:「咁老婆呢?」王晶答:「呢個係另外一個層次嘞!嗰個係要嚟尊重!」肥佬黎笑稱要有樣學樣。

王晶捧女星亦有一手,被捧紅的「晶女郎」多不勝數,他表示要捧星不能只安排對方參與演出,還要掌握女性的特點,就如面前的Iris和Bella為例:「要放大佢哋優點,收埋佢哋缺點。」

想知晶哥點抗拒一眾靚女誘惑? 星期四晚記得收睇足本《亂噏24》!

足本收睇《亂噏24》x 謝安琪;肥螳螂王晶接力上場!

周一至周五約定你《亂噏24》:http://bit.ly/appletalk24



鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...