2014年11月24日 星期一

星光薈萃:無綫馬國頒獎禮:佘詩曼大熱姿態奪視后 佘詩曼,




阿佘感動地說,佢已經兩年冇劇出街,好彩觀眾仲記得佢。

next 1/1 pre

阿佘以大熱姿態奪得視后。

next 1/1 pre

鍾嘉欣失落馬國視后。

next 1/1 pre

徐子珊雖失落馬國視后,但都有最喜愛角色安慰。

next 1/1 pre

《TVB馬來西亞星光薈萃頒獎典禮2014》進入最緊張時刻,「最喜愛TVB女主角」最後三強是佘詩曼《使徒行者》、鍾嘉欣《大藥坊》及徐子珊《再戰明天》,最終阿佘憑「釘姐」一角大熱成為視后!

阿佘繼之前成為新加坡視后後再下一城,她上台前與其他藝員握手接受祝賀,她眼濕濕地說:「好多謝TVB、Astro,最緊要所有投過我票嘅觀眾同Fans,冇你嘅票,我冇機會企呢度講一聲多謝,我差唔多兩年冇劇出街,好驚你哋唔記得我,但你哋冇,好多謝!」

她又再次多謝《使》劇監製及劇中對手:「我哋遇到好多困難,有人受傷有人唔舒服,但我哋冇埋怨,好團結,最大動力係你哋,希望大家繼續支持我,多謝你哋!」



鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...