2015年3月30日 星期一

Kelly真空裝唔怕走光 Kelly,陳慧琳,



Kelly真空裝唔怕走光



其他影片:>>






心口開窿系列 潮媽Kelly真空上陣

陳慧琳(Kelly)昨日在銅鑼灣出席維多C活動,以穿窿上衣激罕真空示人,Kelly說:「唔係好性感啫!都冇嘢睇,最重要係兩個窿都遮住咗。」作為潮媽的Kelly,平日要工作兼要照顧老公和兩個囝囝,但依然會花心思安排不同主題的晚餐,她說:「Pizza、Japanese、Korean night都試過,都幾好玩㗎!真係會同囝囝一齊搓麵粉,又笑吓佢整得樣衰咁。」

Kelly更自誇廚藝不俗,她笑說:「佢哋最鍾意食我整嘅豉油雞翼,老公就好多都鍾意,以前實逼佢食晒㗎嘛。」不過她指即將要為年底舉行的演唱會作準備,要戒高脂食物。

採訪、攝影:盧妹



■陳慧琳笑言重要部位冇嘢睇。

鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...