2015年9月27日 星期日

今日戰況:《男親女愛》眾望所歸?



《男親女愛》得票同瀏覽人次繼續第一,睇嚟好大機會勝出喇!

next 1/1 pre

《東網巨星》繼《港姐任你Like》投票活動後,近日再下一城,找來無綫搞搞新意思,推出《重播你有Say》投票活動,嚴選十套無綫經典劇等大家盡情畀Like,繼第一階段後,喺9月21日下晝緊接進入第二階段,除了邀得一班圈中藝人積極參與齊齊投票外,有份參與演出的演員亦分享當年拍攝的苦與樂及進行拉票,十五十六的巴絲,大可全方位了解這些經典劇集後,再票選出經典中之經典劇集。

第二階段連結:

http://on.cc/tvbdrama

第一階段連結:

http://www.facebook.com/events/507119636117417/

第二階段投票方法同樣簡單,只需於《東網巨星》facebook專頁中的劇集群星拉票短片下方畀Like,即成功投票,是次投票更不設上限,可以「大包圍」十套全Like。雖然第二階段經已展開,但第一階段投票仍然繼續,而兩個階段的截止投票日期均為9月28日下午4時。而票選出來的經典劇,將於10月5日緊接劇集《大鬧廣昌隆》播出。各位巴絲記住快快畀Like,投票已經淨番唔夠1日喇!

截至晚上9點,《重播你有Say》第一階段同第二階段嘅投票結果依次序為黃子華、鄭裕玲嘅《男親女愛》(1,274票)、黃日華、劉嘉玲嘅《義不容情》(811票)、古天樂、郭羨妮主演嘅《尋秦記》(550票),睇嚟男神子華同DoDo(鄭裕玲)主演嘅神劇99.999999%勝出喇!

不過同尋日唔同嘅係,喺瀏覽人次方面,《義不容情》(12,296人次)竟然跑贏《尋秦記》(12,238人次),喺一日裏面《義不容情》多咗1,150人次架!真係估你唔到呀!而最多人瀏覽嘅,當然又係《男親女愛》(15,009人次)

投票時間就嚟完結,睇嚟各位子華同DoDo嘅粉絲可以準備喺10月5日晚擔定櫈仔,捱夜煲劇喇!

「東網巨星」fb專頁:

每日Keep住推介最「精」最「趣」娛聞,只需數分鐘,即可化身娛樂通,茶餘飯後唔驚冇話題。想加入熱議最hit最爆娛聞行列?呢個專頁真係不Like不可。

http://www.facebook.com/onccstars

鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...