2016年12月9日 星期五

孖趙勁皓恩愛出巡 大肚盧頌之呻腰攰 __,趙勁皓,盧頌之,

大肚嘅DaDa同埋男友趙勁皓拍拖行街,認真恩愛。現年26歲的盧頌之(DaDa)與健身教練男友趙勁皓(King)感情穩定,雖然他們曾經歷不少風波,但最終都修成正果。早前DaDa突然宣布懷有五個多月B女,更在社交網站晒肚放閃,King透露已入紙排期結婚,他們靜待寶貝女的來臨。準媽媽DaDa公布喜訊後深居簡出,至今日才出動與King在九龍灣大型商場逛街。戴上冷帽的DaDa穿衛衣及灰色緊身運動褲,腹大便便 ...




其他影片:>>






大肚嘅DaDa同埋男友趙勁皓拍拖行街,認真恩愛。

現年26歲的盧頌之(DaDa)與健身教練男友趙勁皓(King)感情穩定,雖然他們曾經歷不少風波,但最終都修成正果。早前DaDa突然宣布懷有五個多月B女,更在社交網站晒肚放閃,King透露已入紙排期結婚,他們靜待寶貝女的來臨。準媽媽DaDa公布喜訊後深居簡出,至今日才出動與King在九龍灣大型商場逛街。戴上冷帽的DaDa穿衛衣及灰色緊身運動褲,腹大便便的她,手腳仍然纖幼,孭背包的她步履甚輕鬆,毫不論盡。

拍拖睇家品

大肚婆唔餓得,DaDa先在快餐連鎖店醫肚,一口氣買兩個朱古力批,胃口甚好。之後就與King手拖手步向家品部,兩人專攻廚具及清潔用品,期間又拿起地拖玩,DaDa毫無顧忌地俯身又趷高攞垃圾筒,King即出手幫忙。期間,DaDa以手按腰又摸肚,似乎動作太大略感不適,及後再十指緊扣轉移睇大床,童心未泯的DaDa一見大床即整個人坐上去,最後要由King伸手扶起身。DaDa再翹住男友走去睇梳化,King為她較高腳踏試坐,DaDa摸住大肚流露幸福表情!

下周開餐廳

事後東網致電DaDa,問到是否選購傢俬築愛巢?她笑說:「唔係,因為King下星會開餐廳,所以咪同佢去睇吓廚具。(試埋大床喎?)我大肚之後好易腰攰,King驚我辛苦,所以諗住換張大啲嘅床,咪順便睇埋囉!」她稱與King有共識,待明年三月B女出世後,才買樓築安樂窩,而King現時則專注打理餐廳及酒吧生意,努力賺奶粉錢。

__________________________

想聽歌?想睇MTV?想了解本地Indie Band資訊

快啲click入「聲大夾樂」專頁: http://on.cc/musicon


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!