2017年2月21日 星期二

孖住離巢!小方鄧麗欣「分手」劃清界線 __,小方,鄧麗欣,方力申,

今次真係告一段落喇!曾被喻為娛樂圈「金童玉女」的方力申及鄧麗欣(Stephy)當年由黃柏高一手力捧並打造成熒幕情侶,促成兩人戲假情真,可惜去年3月突然宣布10年情玩完。分手一年後,兩人竟再度「分開」!據知,兩人與黃柏高主理的太陽娛樂約滿,同樣決定不續約離開,由同事變情侶再變回同事,如今關係更告一段落,劃清界線!鄧麗欣主力發展電影盛傳Stephy不續約是不想與舊愛小方再有任何瓜葛,盡量避免在公司碰頭 ...


今次真係告一段落喇!

曾被喻為娛樂圈「金童玉女」的方力申及鄧麗欣(Stephy)當年由黃柏高一手力捧並打造成熒幕情侶,促成兩人戲假情真,可惜去年3月突然宣布10年情玩完。分手一年後,兩人竟再度「分開」!據知,兩人與黃柏高主理的太陽娛樂約滿,同樣決定不續約離開,由同事變情侶再變回同事,如今關係更告一段落,劃清界線!

鄧麗欣主力發展電影

盛傳Stephy不續約是不想與舊愛小方再有任何瓜葛,盡量避免在公司碰頭,但有指兩人同樣希望有更大自由度,以及有機會作多方面發展,Stephy更一直獲幾間經理人公司斟過檔,而她仍在考慮中。Stephy認為錢是其次,最重要是有演戲機會,她接受電話訪問時親口承認已離開太陽娛樂:「都約滿咗成個月,一路都有傾緊唔同公司,但暫時未公布得。」並透露未來會主力發展電影工作:「其實之前拍咗幾部電影,今年會上,都想知反應係點,之後開始忙電影宣傳,仲有幾部戲傾緊。(唱歌方面呢?)冇刻意做新歌,但我喺內地做緊巡迴演唱會,都會唱到年底。」提到與小方再次巧合地「分開」,她坦言:「小方同我個約係差唔多時間,佢滿約我都知道,喺同事口中亦知道佢唔續約。」

小方未有決定

至於小方亦知道Stephy約滿離巢,又說:「雖然同柏高嘅公司約滿咗,但我同柏高、Alex(公司老闆)以及班同事關仲係好好,我嘅工作排到5月。」問到未來動向?他表示暫時未有任何決定。另外,Stephy甩拖多時仍未有着落,日前在友人陪同下現身銅鑼灣,全程毫無笑容,與友人談了數句後就急步上車回家。




來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...